Tekening

Laat een tekening maken van uw toekomstige keuken

Laat een tekening van uw toekomstige keuken maken

The cobra is red
The cobra is black

Als u de afmetingen meeneemt van de ruimte bij u thuis dan kunnen wij direct voor u een tekening maken. U zoekt bij ons in de showroom de gewenste kleur uit en samen gaan we de keuken inrichten met kasten en apparatuur die u wilt

Alle modellen keukens die wij verkopen kunnen wij u laten zien. maar dit geldt ook voor het werkblad en apparatuur.

De foto realistische mogelijkheid van het tekenprogramma geeft u een goed beeld van de keuken.

 


Vervolgens wordt de keuken helemaal tot in detail uitgewerkt. Als u bij het zien van het ontwerp het toch niet zo mooi vindt, of de prijs wordt u te hoog, dan kunnen we direct het ontwerp aanpassen zodat het wel naar wens wordt.

Elk onderdeel van de keuken is beschreven. U ontvangt uiteraard een uitgewerkte offerte van ons zodat u kunt nalezen uit welke onderdelen uw keuken bestaat. En veel van de in het ontwerp verwerkte onderdelen en apparatuur kunnen we u ook in onze ruime showroom laten zien in het echt. Wij vinden het belangrijk dat u van te voren weet wat u koopt.

Wij meten de keuken bij u in en zorgen  voor een installatietekening voor uw installateur. Als u liever heeft dat wij het voor u regelen, dan is dat ook geen probleem.

 

Als het ontwerp en de prijs naar wens is, kunt u ook een 360° beeld van uw keuken krijgen. Deze link is ook op uw telefoon/tablet zichtbaar en beweegt met u mee.

Het geeft net dat beetje extra om tot een goede keuze te komen. En uiteraard blijft het een tekening, maar hoe leuk is het om op die manier alvast enthousiast te worden van de keuken die u hebt uitgezocht.

3dkeuken
keukten-tekening2

Of u nu landelijke eiken wilt of modern antraciet alles is mogelijk. Ons topmerk Hacker werkt met veel modellen en kleuren. U hebt de keuze uit de normale lijn of de verhoogde XL lijn. Alles tot in perfectie afgewerkt. En dat allemaal voor een betaalbare prijs.

In het ontwerp kunnen we gelijk de uitgezocht vloer meenemen. en wilt u tijdens het samenstellen en tekenen van uw keuken toch nog wisselen van model, dan is dat geen probleem, we kunnen direct uw gewenste model laten zien.

keukten-tekening3

Enkele voorbeelden: