Showroom

20171214_085805

Onze showroom is uw bezoek waard.

Wij hebben de showroom helemaal weer up-to-date. De keukens staan ruim opgesteld. In onze modellenhoek kun je in alle rust de modellen bekijken, voelen en combineren met de werkbladen en handgrepen.

Op die manier kun je komen tot een goede keus. Neem je liever de kleuren even mee naar huis dan kan dat natuurlijk ook. Het aller belangrijkste is dat je komt tot een juiste keuze waar je je goed bij voelt.

 

3d keukenontwerp

2

Samen een ontwerp maken

Als je een keuze hebt kunnen maken uit het model en kleur dan gaan we je keuzes omzetten in een ontwerp.

Het ontwerpen doen we samen. Als je de afmetingen van je keuken meeneemt, dan kunnen we hiervoor een passend keukenontwerp maken.  De basis van een mooie keuken ligt bij een goed ontwerp. Daarom nemen we graag hiervoor uitgebreid de tijd. Wij maken daarom de keukenontwerpen op afspraak.

Wil je ook een keukenontwerp laten maken, bel of mail ons dan voor een afspraak. Wil je gewoon even ideeën opdoen bij ons in de showroom dan is een afspraak maken niet nodig.

 

Transparante offerte

20180522_160854 (002)

Bij ons geen handje klap

Als het ontwerp helemaal naar wens is kunnen we je direct de offerte voorleggen. Onze offertes zijn transparant en overzichtelijk. Wij houden van heldere en duidelijke afspraken en doordat wij met netto prijzen werken is het eenvoudig voor je om te beoordelen of de offerte passend is.

Onze offertes mag je natuurlijk mee naar huis nemen om hier rustig over na te denken.

Wij werken dus niet met opgeklopte prijzen waar we vervolgens mega kortingen op geven. Als je kiest voor Haanstra Keukens Friesland dan kies je voor no nosense. Gewoon normaal