Wilt u een kijkje nemen in onze showroom?

Maak een afspraak en kom vrijblijvend kijken!

Zelf samenstellen

20171214_085805

In alle rust kunt u zelf uw keuken of keukenrenovatie samenstellen en uitzoeken. Wij hebben in de showroom een grote ruimte ingericht met alle monsterdeuren en materialen. Samenstellen van uw ideale keuken wordt op die manier voor u heel gemakkelijk.

Op keukengebied zijn er superveel mogelijkheden qua kasten. Heel veel van deze kastmogelijkheden kunnen wij u laten zien. U kunt op die manier gemakkelijk beslissen of u uw eigen keuken ook met die kast wilt inrichten.

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

 

 

3d keukenontwerp

2

Als u een keuze hebt kunnen maken uit het model en kleur dan gaan we uw keuzes omzetten in een ontwerp.

Het ontwerpen doen we samen. Uw wensen en onze ruime ervaring gaan leiden naar een mooie keuken.  We beginnen met de maten van de ruimte en zullen daarna alle details invullen zoals vloer, ramen, kleur muren en plafond. We zullen u informeren over de verschillende mogelijkheden die er zijn en kunnen dit ook verwerken in het ontwerp.

De basis van een mooie keuken ligt bij een goed ontwerp. Daarom nemen we graag hiervoor uitgebreid de tijd.

 

Transparante offerte

20180522_160854 (002)

Als het ontwerp helemaal naar wens is dan vullen we met u de laatste details in en hebben daarna direct de offerte voor u.

De complete offerte krijgt u natuurlijk ook mee naar huis. De offerte is transparant. Wij houden van heldere en duidelijke afspraken. Doordat we werken met netto prijzen is het voor u gemakkelijk te beoordelen of de offerte voor u passend is.

Wij werken dus niet met opgeklopte prijzen waar we vervolgens mega kortingen op geven.

Haanstra Keukens Friesland staat voor no nosense

Een heldere, eerlijke en zeker nette prijs is wat wij u aanbieden.