Schrijf een nieuw bericht

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.210.83.132 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
38 berichten.
Jan & Jacky Jan & Jacky uit Wolvega heeft geschreven op 23 februari 2024 om 14:17:
Jantje en Bert: een deskundig en behulpzaam team. Jantje hoort goed wat onze wensen zijn, denkt betrokken mee, ze raadt af, ze raadt aan, en we overleggen net zo vaak als nodig tot we op een keuken uitkomen die op papier helemaal bevalt. Alle afspraken worden nagekomen. Na kundige plaatsing door monteur Jan, de keuken bevalt de keuken ook in de praktijk zeer goed.
Wijnand en Samantha de Wagt Wijnand en Samantha de Wagt uit Oudeschoot heeft geschreven op 23 mei 2023 om 11:08:
Na al bij verschillende keukenzaken te zijn geweest kwamen we bij Haanstra keukens. Wat een fijne winkel. Jantsje neemt alle tijd. Kon goed uitleggen waarom bepaalde dingen die wij graag wilde niet handig zouden zijn en had een andere oplossing daarvoor. We hebben niet een grote keuken maar wel veel wensen. Nadat we alle wensen op tafel hadden gelegd ging Jantsje aan de slag met als resultaat een mooie functionele opstelling met goed gebruik van de ruimte die er is en alle wensen erin verwerkt. Tussendoor werden vragen die er toch nog waren beantwoord. Toen kwam Jan. Jan heeft de keuken erg goed en professioneel geplaatst. Jan heeft verstand van zaken en een engelen geduld. Toen Jan klaar was stond de keuken er prachtig bij en klaar voor gebruik. Wij zijn zeer blij met het eindresultaat en dat dankzij de kunde van team Haanstra. Groetjes Wijnand en Samantha
Fam. K.Kracht Fam. K.Kracht uit Wolvega heeft geschreven op 5 april 2023 om 16:30:
Prachtige keuken geleverd door het team van Haanstra keukens te Katlijk. Vertrouwd, betrouwbaar, vriendelijk, ter zake kundig en kwaliteit. Jantsje neemt je bij de hand en leid je door het hele proces, met als eindresultaat een droomkeuken. Met tevens dank aan Jan voor de perfecte montage.
Geert Beltman Geert Beltman uit Indijk heeft geschreven op 14 februari 2023 om 11:57:
Prima bedrijf. Goed advies en installatie. Mijn keuken is weer als nieuw.Kan bedrijf van harte aanbevelen.
Teunis en Gretha havelaar Teunis en Gretha havelaar uit Marknesse heeft geschreven op 8 oktober 2022 om 18:51:
We zijn van de zomer 2022 bij haanstra keuken wezen kijken. We zijn geslaagd en hebben een keuken gekocht. Wij zijn heel te vreden met de omgang van jansje en ook met bert. De keuken is geplaatst door 2 monteurs die dat voor ze doen. Super zo als die het doen. We hebben 2 leuke dagen gehad en tot alle vredenheid. Super.
Bram en Anja Bram en Anja uit Hoornsterzwaag heeft geschreven op 13 juli 2022 om 09:04:
Janstje en Bert, wat een machtige keuken hebben we nu staan, dank zij het professionele advies van Janstje, alles zo gemoedelijk ,er word tijd voor je genomen, tot een pracht resultaat ,ook de monteurs die waren, en zijn een geweldig een geolied team alle lof voor jullie allemaal lieve groetjes Bram en Anja
Pieter en Sjoukje Pieter en Sjoukje uit Jubbega heeft geschreven op 29 januari 2022 om 18:43:
Wij zijn heel erg blij met onze nieuwe keuken! Tijdens ons bezoek aan de showroom zijn wij goed geadviseerd en na een paar weken de keuken gebruikt te hebben weten we dat de adviezen vooraf ook echt praktisch zijn. De beide monteurs waren een echt team, hebben snel, netjes en oplossings gericht gewerkt.
Arnoud Snellink Arnoud Snellink uit Nijemirdum heeft geschreven op 16 november 2021 om 20:14:
Vriendelijk en deskundig geholpen er wordt goed meegedacht. De montage werd vakkundig gedaan en de boel netjes achtergelaten. Zeker een aanbeveling waardig.
Familie Lautenbach Familie Lautenbach uit Franeker heeft geschreven op 12 augustus 2021 om 18:27:
We zijn tevreden met de renovatie van onze keuken. De montage is perfect uitgevoerd.
Leo Wissema Leo Wissema uit Gorredijk heeft geschreven op 3 augustus 2021 om 19:27:
De keuken is bijna af niks dan lof. Perfect allemaal Jan is een vakman. Kan iedereen jullie aanraden.
Marjolijn snellink Marjolijn snellink uit Monster heeft geschreven op 29 juli 2021 om 15:46:
Wij komen in friesland wonen.en op internet haanstra keukens gevonden.gebeld en we konden op zaterdag komen.mw.had al naar ons a.s. huis gekeken en voor werk gedaan.super goede indeling gedaan.en nog goede ideeen gegeven.we voelde ons erg prettig bij haanstra.en zullen het iedereen aan raden.
Roel Stavast Roel Stavast uit Oosterwolde heeft geschreven op 13 juli 2021 om 09:01:
Na eerst even rondgekeken te hebbn in keukenland tercht gekomen bij Haanstra. Gebeld voor een afspraak en wij konden snel richting Katlijk. Het was een warm bad en wij konden alle kanten op met onze ideeën en dat is prettig. Dan worden ook zaken afgeraden zoal een houten aanrechtblad i.v.m. de overgang(en) maar uiteindelijk alles voor de renovatie gevonden en direct een offerte meegekregen. Snel, vlot en vooral op een vriendelijke manier. Na accoord zijn de spullen direct besteld want het motto is leveren als alles compleet is al kost het soms wat tijd. Gisteren geplaatst door hun vaste relatie met de monteur en alles is op zijin plek terecht gekomen, al moest de kooplaat even omgeruild worden. Kortom geweldig en ik heb vandaag en de rest van de week om wat kleine zaken die ik zelf moet doen af te werken. Haanstra is zeer aan te bevelen!
R & B R & B uit Oldeberkoop heeft geschreven op 16 december 2020 om 16:22:
Bij het uitzoeken van een nieuwe keuken in de showroom goed voorzien van deskundig advies. De levering en plaatsing van de keuken zeer netjes gedaan. Eind resultaat is precies zoals onze wensen waren.
Janna en Rien Janna en Rien uit Oudeschoot heeft geschreven op 22 november 2020 om 14:50:
Prima advies gekregen bij het renoveren van onze keuken en het plaatsen van een nieuwe oven.Dit is vakkundig gedaan en zijn er heel blij mee. Prettig overleg in de winkel . Leuke en fijne mensen.
André en Elsa André en Elsa uit Joure heeft geschreven op 1 oktober 2020 om 15:33:
Wij hebben in juni een bezoek gebracht aan de showroom in Katlijk, gelijk een goed gevoel. Wij kregen alle tijd om een nieuw aanrechtblad en een kraan uit te zoeken. We kregen prima advies en een mooie offerte. Eind juni heeft de monteur de maten opgenomen en eind september was alles vlot en op een plezierige manier geīnstalleerd. Ook telefonisch werden wij op een fijne manier te woord gestaan
Huisman Huisman uit Bontebok heeft geschreven op 22 juli 2020 om 12:40:
Na een zoektocht voor een nieuwe keuken uitgekomen bij Haanstra keukens. Gelijk het gevoel van vakkennis en expertise en door goed tussen de regels door te luisteren naar onze wensen kregen we al vrij snel een mooie offerte met daarin al onze wensen verwerkt. De keuken volgens afspraak geleverd en tijdens en na het plaatsen zijn ze ook goed bereikbaar geweest met aanvullende informatie. Wij raden dit bedrijf zeker aan. De klantvriendelijkheid, vakkennis, goede kwaliteit en korte lijntjes hebben wij als zeer prettig ervaren.
Hes Hes uit Oudehorne heeft geschreven op 3 juni 2020 om 18:20:
Wij willen jullie bedanken voor het goede meedenken van de te plaatsen elementen van de keuken. De prima uitleg van de apparatuur. En de goede prijs die jullie hebben neergezet. Alles tip top geleverd,dus zeer tevreden !
Sjoerd de Bos Sjoerd de Bos uit Heerenveen heeft geschreven op 18 mei 2020 om 20:33:
Wij hadden een acuut probleem doordat ons gasfornuis en oven defect raakten. Wij kregen een duidelijke en uitstekende voorlichting over inductiekoken. Er werd veel moeite gedaan om ons weer snel "aan de kook" te krijgen. De plaatsing in het weekend was geen probleem. Heel erg tevreden zijn wij over dit bedrijf en intussen wordt er hier weer lekker gekookt.
Bernard en Milah Bernard en Milah uit Mildam heeft geschreven op 9 mei 2020 om 09:21:
Halverwege de maand december 2019 zijn wij bij de firma Haanstra keuken te Katlijk beland, omdat we hoognodig toe waren aan een nieuwe keuken. Na een uitvoerig gesprek en inventarisering van onze wensen, werd een mooi ontwerp gemaakt voor een keuken in ons huis te Mildam. Na bestelling vlot afgeleverd en alles tot in de puntjes verzorgd. Voorwerk en plaatsing is door de firma Arti-line gedaan. Alles zeer professioneel en netjes uitgevoerd. Weinig op aan te merken. Het schilderwerk van schildersbedrijf Helman is een streling voor het oog. Al met al wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken. Top gedaan Jantsje en Bert. Bernard en Milah
E.G. Jager E.G. Jager uit Heerenveen heeft geschreven op 10 maart 2020 om 12:33:
Na 26 jaar opnieuw een keuken gekocht bij Haanstra. Prima adviezen, gunstige prijs, kundige montage. Prachtige Bosch-inbouwapparatuur. Zeker een aanrader!!

Wij zijn benieuwd naar uw mening!

Wij willen heel graag u uitnodigen uw mening in ons gastenboek te vermelden. Dit kan over alles zijn wat met ons bedrijf te maken heeft

* uw bezoek aan deze website
* uw bezoek aan onze showroom
* uw ervaring over de geleverde keuken
* uw ervaring over de montage
* Kortom wij stellen het op prijs als u een bericht voor ons achterlaat, !