Schrijf een nieuw bericht

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.237.22.39 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
22 berichten.
Hes Hes uit Oudehorne schreef op 3 juni 2020 om 18:20:
Wij willen jullie bedanken voor het goede meedenken van de te plaatsen elementen van de keuken. De prima uitleg van de apparatuur. En de goede prijs die jullie hebben neergezet. Alles tip top geleverd,dus zeer tevreden !
Sjoerd de Bos Sjoerd de Bos uit Heerenveen schreef op 18 mei 2020 om 20:33:
Wij hadden een acuut probleem doordat ons gasfornuis en oven defect raakten. Wij kregen een duidelijke en uitstekende voorlichting over inductiekoken. Er werd veel moeite gedaan om ons weer snel "aan de kook" te krijgen. De plaatsing in het weekend was geen probleem. Heel erg tevreden zijn wij over dit bedrijf en intussen wordt er hier weer lekker gekookt.
Bernard en Milah Bernard en Milah uit Mildam schreef op 9 mei 2020 om 09:21:
Halverwege de maand december 2019 zijn wij bij de firma Haanstra keuken te Katlijk beland, omdat we hoognodig toe waren aan een nieuwe keuken. Na een uitvoerig gesprek en inventarisering van onze wensen, werd een mooi ontwerp gemaakt voor een keuken in ons huis te Mildam. Na bestelling vlot afgeleverd en alles tot in de puntjes verzorgd. Voorwerk en plaatsing is door de firma Arti-line gedaan. Alles zeer professioneel en netjes uitgevoerd. Weinig op aan te merken. Het schilderwerk van schildersbedrijf Helman is een streling voor het oog. Al met al wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken. Top gedaan Jantsje en Bert. Bernard en Milah
E.G. Jager E.G. Jager uit Heerenveen schreef op 10 maart 2020 om 12:33:
Na 26 jaar opnieuw een keuken gekocht bij Haanstra. Prima adviezen, gunstige prijs, kundige montage. Prachtige Bosch-inbouwapparatuur. Zeker een aanrader!!
Hans en Hennie Jonker Hans en Hennie Jonker uit Oosterwolde schreef op 16 januari 2020 om 09:17:
In het najaar van 2019 hebben we contact opgenomen met Haanstra keukens. Na een thuisbezoek waarbij we goede tips en adviezen kregen, hebben we de mooie showroom in Katlijk bezocht. Daarna waren we er snel uit. Inmiddels is de nieuwe keuken vakkundig geplaatst. We zijn erg tevreden met de service en het eindresultaat. Er is sprake van een goede prijs/kwaliteit verhouding. Wij kunnen u dan ook Haanstra keukens van harte aanbevelen.
Familie Drent Familie Drent uit Boijl schreef op 6 oktober 2019 om 18:07:
In mei 2019 hebben we een nieuwe keuken gekregen. Deels nieuw en deels renovatie. We kregen deskundig advies. Er werd echt met ons meegedacht. Dit alles op een fijne manier. We zijn erg tevreden met onze keuken.
Huitenga Huitenga uit Joure schreef op 26 mei 2019 om 12:30:
Goede service. Bij het beslissen wordt met je meegedacht. Een aanrader om hier een keuken te kopen.
De Wolff De Wolff uit Sint Nicolaasga schreef op 25 oktober 2018 om 18:33:
Gemoedelijke sfeer, goede hulp en fijne keuken gekocht, zeer tevreden ! Groet Marcel en Nynke
Hoekstra Hoekstra uit Joure schreef op 16 oktober 2018 om 11:39:
Fijn gesprek gehad in de showroom. Heldere voorlichting. Wij kijken uit naar de nieuwe keuken die we bij jullie hebben uitgezocht. groetjes Jan en Ypie
Sjoerdsma Sjoerdsma uit Heerenveen schreef op 11 augustus 2018 om 14:03:
Wat een duidelijke en overzichtelijk website! We komen snel een keer naar de showroom toe.
jaap en annie jaap en annie uit wolvega schreef op 25 januari 2018 om 08:41:
we zijn ook erg tevreden over de service van haanstrakeukens ook uitstekende vakkundige monteur
J. en G..Oppewal J. en G..Oppewal uit Drachten schreef op 21 december 2017 om 08:31:
We hebben de oudbollige bruine keuken door jullie laten renoveren. De nieuwe deurtjes zijn nu prachtig wit geworden. Met de nieuwe handvaten erop staat het nu fantastisch. We zijn er reuze tevreden over. De monteur heeft ook geweldig zijn best gedaan. Een en al klasse werk.. Het cijfer 10 is hier op z'n plaats. Heel hartelijk dank voor het geweldige werk en service.
Piet en Tiny Piet en Tiny uit Heerenveen schreef op 19 november 2017 om 11:35:
Wij zijn heel erg tevreden over de goede service van Haanstra keukens. Zeer vakkundig. Vriendelijk en behulpzaam Uitstekende monteur
Arie en Sietske Arie en Sietske uit Donkerbroek schreef op 11 november 2017 om 10:17:
We zijn super tevreden over onze nieuwe keuken bij Haanstra keukens Friesland. Door de goede contacten blijven we betrokken bij alle mogelijkheden. En zeer verrassende oplossingen worden aangedragen waar we zelf niet aan gedacht zouden hebben. GOED GEDAAN!
Henk vd Veen Henk vd Veen uit Scharnegoutum schreef op 2 november 2017 om 11:20:
Ook onze keuken vertoonde loslatende folie euvel en omdat de basis+apparatuur nog goed was hebben we gekozen voor de keukenrenovatie van Haanstra. Zonder de voortgang van de dagelijkse routine te verstoren zijn de werkzaamheden vlot en geheel naar wens uitgevoerd. Een echte aanrader om zonder gedoe weer over een mooie keuken te beschikken.
pieter en rita oenema pieter en rita oenema schreef op 17 oktober 2017 om 16:04:
Wij waren toe aan een nieuwe keuken(27 jaar geleden bij jullie ouders ook een keuken gekocht wat prima bevallen was) Bij een bezoek werd alle tijd genomen voor een goed advies, na een paar uur gingen we naar huis met een 3 D uitgeprinte foto van een mooie keuken, een kostenplaatje enz. We wisten waar we aan toe waren en we waren er snel uit Bij plaatsen een mismeting van een kastje maar prima opgelost. Onze nieuwe keuken is klaar, vakkundig geplaatst door Simon Peul Wij vinden Fam. Haanstra een echte aanrader voor een nieuwe keuken. We zijn er blij mee. Bedankt.
Huitema Huitema schreef op 8 juli 2017 om 09:07:
Keuken renovaasje yn juny 2017. Deskundich advys yn de grutte kar oanwêzich by Haanstra Keukens. Flotte levering en in fakkundig montaazje. It is ús tige nei it sin.
Marijke Driessen Marijke Driessen uit Woudsend schreef op 3 juli 2017 om 05:53:
In ons vakantiehuisje waren de deurtjes van de keuken heel lelijk geworden. De keuken en de apparatuur waren nog in uitstekende staat. Bij Haanstra nieuwe deurtjes besteld en onze keuken is weer als nieuw. Alles is heel prettig en snel verlopen. Zal Haanstra Keukens dan ook beslist aanraden bij andere bewoners in ons parkje.
fam. de Vries fam. de Vries uit Sneek schreef op 31 mei 2017 om 06:03:
wij hebben onze keuken laten opknappen door Haanstra Keukens. Nieuwe panelen en nieuwe apparatuur. Alles is uitstekend verlopen, we zijn uitermate tevreden!
De Jong De Jong uit Appelscha schreef op 13 februari 2017 om 09:55:
Dank je wel voor de prachtige keuken! vanaf begin tot het eind is het keurig gegaan. We gaan jullie beslist aanraden bij onze vrienden en familie. Dank je wel

Wij zijn benieuwd naar uw mening!

Wij willen heel graag u uitnodigen uw mening in ons gastenboek te vermelden. Dit kan over alles zijn wat met ons bedrijf te maken heeft

* uw bezoek aan deze website
* uw bezoek aan onze showroom
* uw ervaring over de geleverde keuken
* uw ervaring over de montage
* Kortom wij stellen het op prijs als u een bericht voor ons achterlaat, !