Schrijf een nieuw bericht

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.227.235.216 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
30 berichten.
Familie Lautenbach Familie Lautenbach uit Franeker heeft geschreven op 12 augustus 2021 om 18:27:
We zijn tevreden met de renovatie van onze keuken. De montage is perfect uitgevoerd.
Leo Wissema Leo Wissema uit Gorredijk heeft geschreven op 3 augustus 2021 om 19:27:
De keuken is bijna af niks dan lof. Perfect allemaal Jan is een vakman. Kan iedereen jullie aanraden.
Marjolijn snellink Marjolijn snellink uit Monster heeft geschreven op 29 juli 2021 om 15:46:
Wij komen in friesland wonen.en op internet haanstra keukens gevonden.gebeld en we konden op zaterdag komen.mw.had al naar ons a.s. huis gekeken en voor werk gedaan.super goede indeling gedaan.en nog goede ideeen gegeven.we voelde ons erg prettig bij haanstra.en zullen het iedereen aan raden.
Roel Stavast Roel Stavast uit Oosterwolde heeft geschreven op 13 juli 2021 om 09:01:
Na eerst even rondgekeken te hebbn in keukenland tercht gekomen bij Haanstra. Gebeld voor een afspraak en wij konden snel richting Katlijk. Het was een warm bad en wij konden alle kanten op met onze ideeën en dat is prettig. Dan worden ook zaken afgeraden zoal een houten aanrechtblad i.v.m. de overgang(en) maar uiteindelijk alles voor de renovatie gevonden en direct een offerte meegekregen. Snel, vlot en vooral op een vriendelijke manier. Na accoord zijn de spullen direct besteld want het motto is leveren als alles compleet is al kost het soms wat tijd. Gisteren geplaatst door hun vaste relatie met de monteur en alles is op zijin plek terecht gekomen, al moest de kooplaat even omgeruild worden. Kortom geweldig en ik heb vandaag en de rest van de week om wat kleine zaken die ik zelf moet doen af te werken. Haanstra is zeer aan te bevelen!
R & B R & B uit Oldeberkoop heeft geschreven op 16 december 2020 om 16:22:
Bij het uitzoeken van een nieuwe keuken in de showroom goed voorzien van deskundig advies. De levering en plaatsing van de keuken zeer netjes gedaan. Eind resultaat is precies zoals onze wensen waren.
Janna en Rien Janna en Rien uit Oudeschoot heeft geschreven op 22 november 2020 om 14:50:
Prima advies gekregen bij het renoveren van onze keuken en het plaatsen van een nieuwe oven.Dit is vakkundig gedaan en zijn er heel blij mee. Prettig overleg in de winkel . Leuke en fijne mensen.
André en Elsa André en Elsa uit Joure heeft geschreven op 1 oktober 2020 om 15:33:
Wij hebben in juni een bezoek gebracht aan de showroom in Katlijk, gelijk een goed gevoel. Wij kregen alle tijd om een nieuw aanrechtblad en een kraan uit te zoeken. We kregen prima advies en een mooie offerte. Eind juni heeft de monteur de maten opgenomen en eind september was alles vlot en op een plezierige manier geīnstalleerd. Ook telefonisch werden wij op een fijne manier te woord gestaan
Huisman Huisman uit Bontebok heeft geschreven op 22 juli 2020 om 12:40:
Na een zoektocht voor een nieuwe keuken uitgekomen bij Haanstra keukens. Gelijk het gevoel van vakkennis en expertise en door goed tussen de regels door te luisteren naar onze wensen kregen we al vrij snel een mooie offerte met daarin al onze wensen verwerkt. De keuken volgens afspraak geleverd en tijdens en na het plaatsen zijn ze ook goed bereikbaar geweest met aanvullende informatie. Wij raden dit bedrijf zeker aan. De klantvriendelijkheid, vakkennis, goede kwaliteit en korte lijntjes hebben wij als zeer prettig ervaren.
Hes Hes uit Oudehorne heeft geschreven op 3 juni 2020 om 18:20:
Wij willen jullie bedanken voor het goede meedenken van de te plaatsen elementen van de keuken. De prima uitleg van de apparatuur. En de goede prijs die jullie hebben neergezet. Alles tip top geleverd,dus zeer tevreden !
Sjoerd de Bos Sjoerd de Bos uit Heerenveen heeft geschreven op 18 mei 2020 om 20:33:
Wij hadden een acuut probleem doordat ons gasfornuis en oven defect raakten. Wij kregen een duidelijke en uitstekende voorlichting over inductiekoken. Er werd veel moeite gedaan om ons weer snel "aan de kook" te krijgen. De plaatsing in het weekend was geen probleem. Heel erg tevreden zijn wij over dit bedrijf en intussen wordt er hier weer lekker gekookt.
Bernard en Milah Bernard en Milah uit Mildam heeft geschreven op 9 mei 2020 om 09:21:
Halverwege de maand december 2019 zijn wij bij de firma Haanstra keuken te Katlijk beland, omdat we hoognodig toe waren aan een nieuwe keuken. Na een uitvoerig gesprek en inventarisering van onze wensen, werd een mooi ontwerp gemaakt voor een keuken in ons huis te Mildam. Na bestelling vlot afgeleverd en alles tot in de puntjes verzorgd. Voorwerk en plaatsing is door de firma Arti-line gedaan. Alles zeer professioneel en netjes uitgevoerd. Weinig op aan te merken. Het schilderwerk van schildersbedrijf Helman is een streling voor het oog. Al met al wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken. Top gedaan Jantsje en Bert. Bernard en Milah
E.G. Jager E.G. Jager uit Heerenveen heeft geschreven op 10 maart 2020 om 12:33:
Na 26 jaar opnieuw een keuken gekocht bij Haanstra. Prima adviezen, gunstige prijs, kundige montage. Prachtige Bosch-inbouwapparatuur. Zeker een aanrader!!
Hans en Hennie Jonker Hans en Hennie Jonker uit Oosterwolde heeft geschreven op 16 januari 2020 om 09:17:
In het najaar van 2019 hebben we contact opgenomen met Haanstra keukens. Na een thuisbezoek waarbij we goede tips en adviezen kregen, hebben we de mooie showroom in Katlijk bezocht. Daarna waren we er snel uit. Inmiddels is de nieuwe keuken vakkundig geplaatst. We zijn erg tevreden met de service en het eindresultaat. Er is sprake van een goede prijs/kwaliteit verhouding. Wij kunnen u dan ook Haanstra keukens van harte aanbevelen.
Familie Drent Familie Drent uit Boijl heeft geschreven op 6 oktober 2019 om 18:07:
In mei 2019 hebben we een nieuwe keuken gekregen. Deels nieuw en deels renovatie. We kregen deskundig advies. Er werd echt met ons meegedacht. Dit alles op een fijne manier. We zijn erg tevreden met onze keuken.
Huitenga Huitenga uit Joure heeft geschreven op 26 mei 2019 om 12:30:
Goede service. Bij het beslissen wordt met je meegedacht. Een aanrader om hier een keuken te kopen.
De Wolff De Wolff uit Sint Nicolaasga heeft geschreven op 25 oktober 2018 om 18:33:
Gemoedelijke sfeer, goede hulp en fijne keuken gekocht, zeer tevreden ! Groet Marcel en Nynke
Hoekstra Hoekstra uit Joure heeft geschreven op 16 oktober 2018 om 11:39:
Fijn gesprek gehad in de showroom. Heldere voorlichting. Wij kijken uit naar de nieuwe keuken die we bij jullie hebben uitgezocht. groetjes Jan en Ypie
Sjoerdsma Sjoerdsma uit Heerenveen heeft geschreven op 11 augustus 2018 om 14:03:
Wat een duidelijke en overzichtelijk website! We komen snel een keer naar de showroom toe.
jaap en annie jaap en annie uit wolvega heeft geschreven op 25 januari 2018 om 08:41:
we zijn ook erg tevreden over de service van haanstrakeukens ook uitstekende vakkundige monteur
J. en G..Oppewal J. en G..Oppewal uit Drachten heeft geschreven op 21 december 2017 om 08:31:
We hebben de oudbollige bruine keuken door jullie laten renoveren. De nieuwe deurtjes zijn nu prachtig wit geworden. Met de nieuwe handvaten erop staat het nu fantastisch. We zijn er reuze tevreden over. De monteur heeft ook geweldig zijn best gedaan. Een en al klasse werk.. Het cijfer 10 is hier op z'n plaats. Heel hartelijk dank voor het geweldige werk en service.

Wij zijn benieuwd naar uw mening!

Wij willen heel graag u uitnodigen uw mening in ons gastenboek te vermelden. Dit kan over alles zijn wat met ons bedrijf te maken heeft

* uw bezoek aan deze website
* uw bezoek aan onze showroom
* uw ervaring over de geleverde keuken
* uw ervaring over de montage
* Kortom wij stellen het op prijs als u een bericht voor ons achterlaat, !