Schrijf een nieuw bericht

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.236.142.143 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
38 berichten.
Hans en Hennie Jonker Hans en Hennie Jonker uit Oosterwolde heeft geschreven op 16 januari 2020 om 09:17:
In het najaar van 2019 hebben we contact opgenomen met Haanstra keukens. Na een thuisbezoek waarbij we goede tips en adviezen kregen, hebben we de mooie showroom in Katlijk bezocht. Daarna waren we er snel uit. Inmiddels is de nieuwe keuken vakkundig geplaatst. We zijn erg tevreden met de service en het eindresultaat. Er is sprake van een goede prijs/kwaliteit verhouding. Wij kunnen u dan ook Haanstra keukens van harte aanbevelen.
Familie Drent Familie Drent uit Boijl heeft geschreven op 6 oktober 2019 om 18:07:
In mei 2019 hebben we een nieuwe keuken gekregen. Deels nieuw en deels renovatie. We kregen deskundig advies. Er werd echt met ons meegedacht. Dit alles op een fijne manier. We zijn erg tevreden met onze keuken.
Huitenga Huitenga uit Joure heeft geschreven op 26 mei 2019 om 12:30:
Goede service. Bij het beslissen wordt met je meegedacht. Een aanrader om hier een keuken te kopen.
De Wolff De Wolff uit Sint Nicolaasga heeft geschreven op 25 oktober 2018 om 18:33:
Gemoedelijke sfeer, goede hulp en fijne keuken gekocht, zeer tevreden ! Groet Marcel en Nynke
Hoekstra Hoekstra uit Joure heeft geschreven op 16 oktober 2018 om 11:39:
Fijn gesprek gehad in de showroom. Heldere voorlichting. Wij kijken uit naar de nieuwe keuken die we bij jullie hebben uitgezocht. groetjes Jan en Ypie
Sjoerdsma Sjoerdsma uit Heerenveen heeft geschreven op 11 augustus 2018 om 14:03:
Wat een duidelijke en overzichtelijk website! We komen snel een keer naar de showroom toe.
jaap en annie jaap en annie uit wolvega heeft geschreven op 25 januari 2018 om 08:41:
we zijn ook erg tevreden over de service van haanstrakeukens ook uitstekende vakkundige monteur
J. en G..Oppewal J. en G..Oppewal uit Drachten heeft geschreven op 21 december 2017 om 08:31:
We hebben de oudbollige bruine keuken door jullie laten renoveren. De nieuwe deurtjes zijn nu prachtig wit geworden. Met de nieuwe handvaten erop staat het nu fantastisch. We zijn er reuze tevreden over. De monteur heeft ook geweldig zijn best gedaan. Een en al klasse werk.. Het cijfer 10 is hier op z'n plaats. Heel hartelijk dank voor het geweldige werk en service.
Piet en Tiny Piet en Tiny uit Heerenveen heeft geschreven op 19 november 2017 om 11:35:
Wij zijn heel erg tevreden over de goede service van Haanstra keukens. Zeer vakkundig. Vriendelijk en behulpzaam Uitstekende monteur
Arie en Sietske Arie en Sietske uit Donkerbroek heeft geschreven op 11 november 2017 om 10:17:
We zijn super tevreden over onze nieuwe keuken bij Haanstra keukens Friesland. Door de goede contacten blijven we betrokken bij alle mogelijkheden. En zeer verrassende oplossingen worden aangedragen waar we zelf niet aan gedacht zouden hebben. GOED GEDAAN!
Henk vd Veen Henk vd Veen uit Scharnegoutum heeft geschreven op 2 november 2017 om 11:20:
Ook onze keuken vertoonde loslatende folie euvel en omdat de basis+apparatuur nog goed was hebben we gekozen voor de keukenrenovatie van Haanstra. Zonder de voortgang van de dagelijkse routine te verstoren zijn de werkzaamheden vlot en geheel naar wens uitgevoerd. Een echte aanrader om zonder gedoe weer over een mooie keuken te beschikken.
pieter en rita oenema pieter en rita oenema heeft geschreven op 17 oktober 2017 om 16:04:
Wij waren toe aan een nieuwe keuken(27 jaar geleden bij jullie ouders ook een keuken gekocht wat prima bevallen was) Bij een bezoek werd alle tijd genomen voor een goed advies, na een paar uur gingen we naar huis met een 3 D uitgeprinte foto van een mooie keuken, een kostenplaatje enz. We wisten waar we aan toe waren en we waren er snel uit Bij plaatsen een mismeting van een kastje maar prima opgelost. Onze nieuwe keuken is klaar, vakkundig geplaatst door Simon Peul Wij vinden Fam. Haanstra een echte aanrader voor een nieuwe keuken. We zijn er blij mee. Bedankt.
Huitema Huitema heeft geschreven op 8 juli 2017 om 09:07:
Keuken renovaasje yn juny 2017. Deskundich advys yn de grutte kar oanwêzich by Haanstra Keukens. Flotte levering en in fakkundig montaazje. It is ús tige nei it sin.
Marijke Driessen Marijke Driessen uit Woudsend heeft geschreven op 3 juli 2017 om 05:53:
In ons vakantiehuisje waren de deurtjes van de keuken heel lelijk geworden. De keuken en de apparatuur waren nog in uitstekende staat. Bij Haanstra nieuwe deurtjes besteld en onze keuken is weer als nieuw. Alles is heel prettig en snel verlopen. Zal Haanstra Keukens dan ook beslist aanraden bij andere bewoners in ons parkje.
fam. de Vries fam. de Vries uit Sneek heeft geschreven op 31 mei 2017 om 06:03:
wij hebben onze keuken laten opknappen door Haanstra Keukens. Nieuwe panelen en nieuwe apparatuur. Alles is uitstekend verlopen, we zijn uitermate tevreden!
De Jong De Jong uit Appelscha heeft geschreven op 13 februari 2017 om 09:55:
Dank je wel voor de prachtige keuken! vanaf begin tot het eind is het keurig gegaan. We gaan jullie beslist aanraden bij onze vrienden en familie. Dank je wel
Uiltje de Roos Uiltje de Roos uit Steenwijkerwold heeft geschreven op 31 januari 2017 om 15:53:
Wat een eer dat wij als eersten een bericht mogen plaatsen in het gastenboek. Onze keuken was echt aan een renovatie toe. Zijn binnengelopen in showroom en daar direct afspraak kunnen maken om een en ander bij ons te bekijken. Met de nodige vakkundige tips door Jansje zijn wij, op basis daarvan, vlot gekomen tot het verstrekken van de opdracht. Alles is conform de afspraak door dhr. De Boer snel en vakkundig uitgevoerd. Met andere woorden wij kunnen iedereen aanbevelen om bij de keuze voor renovatie met dit bedrijf in zee te gaan.
Jantsje Jantsje uit Katlijk heeft geschreven op 26 januari 2017 om 09:46:
Ons gastenboek is nieuw en op 25 januari aan deze website toegevoegd. Helpt U mee het boek te vullen?

Wij zijn benieuwd naar uw mening!

Wij willen heel graag u uitnodigen uw mening in ons gastenboek te vermelden. Dit kan over alles zijn wat met ons bedrijf te maken heeft

* uw bezoek aan deze website
* uw bezoek aan onze showroom
* uw ervaring over de geleverde keuken
* uw ervaring over de montage
* Kortom wij stellen het op prijs als u een bericht voor ons achterlaat, !