Over ons

Haanstra Keukens is een begrip in Friesland geworden. Al meer als 50 jaar zit het bedrijf aan de Bisschoplaan in het pittoreske Katlijk gevestigd. Van oudsher begonnen als een slopersbedrijf, doorgegroeid tot een prachtig keukencentrum.

Bert en Jantsje te Pest-Haanstra hebben in 2016 het stokje overgenomen van Albert en Bonnie Haanstra. Jantsje was al jarenlang actief in de keukens. In een korte tijd hebben Bert en Jantsje gezorgd dat er een totaal vernieuwde showroom is gekomen met vele mooie opstellingen. Realistische opstellingen, zodat u zich makkelijk kunt herkennen in de keuken. Wij laten hedendaagse trends en de laatste nieuwtjes zien op keukengebied.

Wij zijn niet een bedrijf met veel personeel, maar dat heeft als voordeel dat we alles in eigen beheer doen. Als u belt krijgt u direct Bert of Jantsje aan de telefoon. U bent geen nummer, maar voor ons een zeer gewaardeerde klant die we graag verder helpen

Wij doen ons uiterste best u vanaf begin tot oplevering van de keuken een fijn gevoel over de aankoop te geven. De keuken komt niet rechtstreeks vanaf de fabrikant naar u toe, maar komt eerst bij ons en wij zorgen dat deze bij u compleet wordt afgeleverd op de afgesproken datum met ons eigen vervoer.

Voor ons is het belangrijk dat een klant zich thuis voelt in ons bedrijf en wij zullen alles in het werk stellen om dat gevoel te creëren. Lekker gewoon, geen strakke pakken, maar wel 2 mensen die zich met hart en ziel voor u inzetten.

Wij heten u van harte welkom bij ons in de showroom. We helpen u graag!
We maken een lekker vers kopje koffie voor u en u krijgt rustig alle tijd om het moois in onze showroom te bekijken.

Tot ziens!

Bert en Jantsje

 

Op 01-11-2018 stonden wij in de Sa!

DSC_6977 aangepast
zaak
bus
vlaggen